5 SIMPLE TECHNIQUES FOR دیابت نوع اول

5 Simple Techniques For دیابت نوع اول

5 Simple Techniques For دیابت نوع اول

Blog Article

ما در یک مقاله به صورت کامل به موضوع “ دیابت سالمند ” پرداختیم که می تواند آن را مطالعه کنید.

تشخیص زودهنگام و اثربخش مدیریت دیابت می‌تواند از کتواسیدوز دیابتی جلوگیری کند، اما این مورد همیشه ممکن نیست.

برخي از گروه هاي قومي ميزان ارثي بالاتري از آن را دارند. آمریکایی های آفریقایی تبار ، لاتین ، بومی آمریکایی ، آمریکایی آسیایی و جزیره ای از اقیانوس آرام همه در معرض خطر بیشتری قرار دارند.

بهترین کنترل‌کنندگان دیابت نوع دو پزشکانی هستند که در این زمینه تخصص دارند تا برنامه درمانی خاص را برای فرد مبتلا به دیابت تنظیم کنند.

محدود کردن شکر غذا و نوشیدنی: مصرف زیاد غذاهای غنی از قند می‌تواند سبب افزایش وزن شود.

 جوانانی که اضافه وزن یا ژن چاقی دارند، یکی از اقوام درجه یک آن‌ها دیابت نوع دو داشته، از نژاد با ریسک بالا هستند یا نشانه مقاومت انسولینی دارند بیشتر در مرض ابتلا به دیابت تیپ ۲ هستند.

عفونت دستگاه ادراری و عفونت مثانه. دیابت نوع ۲ چیست؟ تشخیص دیابت نوع دو

عمل تغییر جنسیت چگونه انجام میشود و آیا در ایران مجاز است؟

دیابت نوع ۱ و ۲ هر دو بیماری مزمنی هستند که روی نحوه تنظیم قند خون در بدن تاثیر می‌گذارند. گلوکز سوختی است که سلول‌های بدن برای کار کردن به آن نیاز دارند، اما همین گلوکز برای ورود به سلول‌ها به کلیدی به‌ نام انسولین نیاز دارد. بدن افراد مبتلا به دیابت تیپ دو به انسولین پاسخ get more info نمی‌دهد و در مراحل پیشرفته بیماری، انسولین کافی تولید نمی‌کند.

درنتیجه میزان قند خون (گلوکز) از حالت استاندارد بالاتر می‌رود. سلول‌های بدن فرد مبتلا به دیابت نوع ۲ توانایی جذب قند از مواد غذایی خوراکی را ندارند.

لیلی قلی پور سلام من لیلی قلی‌پور، نویسنده و معلم، هستم. همیشه دوست داشتم در حوزه‌ای فعالیت کنم که باعث تغییری مثبت در این دنیا بشم و به مردمم در بهبود شرایط جامعه کمک کنم.

دیابت نوع دو در کودکان هم وجود دارد؟ دیابت تیپ ۲ در کودکان نوعی بیماری مزمن محسوب می‌شود که روی نحوه فرآوری قند برای تامین سوخت‌وساز بدن کودک تاثیر می‌گذارد. اگر دیابت در کودکان درمان نشود باعث جمع شدن قند در جریان خون شده و عوارض و عواقب جدی و خطرناکی در بلندمدت برای کودک به ‌دنبال دارد.

این کار سبب تولید مواد شیمیایی بنام کتون می‌شود که می‌تواند در مقادیر بالا سمی باشد. تجمع این مواد شیمیایی سبب کتواسیدوز دیابتی می‌شود و در طی آن بدن سمی می‌شود.

نتیجه این اتفاق، تکرر ادرار خواهد بود. تکرر ادرار گاهی تا حدی می‌رسد که فرد دیابتی مجبور است چهار تا هفت بار یا بیشتر در طول روز دفع ادرار داشته باشد.

Report this page